Skip to main content

Anmeldelse av Berserker IPTVAnmeldelse av Berserker IPTV


Det beste tilbudet av norske kanaler.


Berserker har norske og andre nordiske kanaler. De har også UK, USA og andre europeiske kanaler. Forskjellen mellom Berserker og andre leverandører er at Berserkers norske kanaler er veldig bra. Mange leverandører har gode UK og USA kanaler, men det er få som har både gode norske og utenlandske kanaler.


Support hos Berserker er bra. De hjalp meg med å sette opp StbEmu på min android boks. StbEmu er en app som brukes for IPTV. De svarer raskt på epost. Og de svarer på norsk!

Berserker har flere pakker, så si fra til dem hvis du har spesielle interesser.

Kanal utvalg - meget bra. De har utallige kanaler fra nesten alle land du kan tenke deg.

Kvalitet og stabilitet på kanaler - Kvaliteten er topp og mange kanaler er i Full HD. De har nok backup streams for Sports for å unngå problemer i helgene.

VOD - bra, spesielt på den dyreste pakka deres

Du kan finne mer informasjon på https://www.berserkeriptv.com

TV Catchup - ja, avhengig av hvilken pakke du velger

EPG - testet ikke

Apper - Fungerte fint på min android boks

Prissetting - Litt dyrere enn andre, men for det du får er det akseptabelt. Ca 150 kr per måned hvis man tar en 6 måneders abonnement på deres beste pakke.


IPTV Guru

Comments

Popular posts from this blog

FetereTV anmeldelse

FetereTV - IPTV anmeldelse Fetere TV må være det billigste på markedet for norsk IPTV. Kun 149 kroner for 1 måned og 399 kroner for 3 måneder! Kan dette være bra? Det lurte jeg på, og bestemte meg for å teste. Jeg skrev en epost til feteretv@protonmail.com og fikk svar etter noen timer. Jeg kunne få en gratis test på min smart tv. Jeg installerte smart stb app og etter noen minutter var jeg i gang med test. Det er mange aktører som selger iptv til norske kunder nå. Og etter å ha prøvd mange synes jeg det er mye likt. Og det er i og for seg bra, fordi sendingene er stort sett stabile og fine med alle viktige kanaler. Så da sitter man igjen med pris som kanskje den viktigste forskjellen på leverandørene. FetereTV er det billigste jeg har sett med norskspråklig kundeservice. IPTV for Norge har gått inn i en ny tidsalder. FetereTV er helt i front her og det blir spennende å følge dem fremover. Du finner mer info på https://feteretv.com Skjermbilde fra FetereTV

Anmeldelse av WSS Premium IPTV

WSS (World Sports Stream) IPTV WSS er en IPTV leverandør som har norske kanaler. Jeg testet denne pakken på Kodi på min android boks. De engelske kanalene var bra, men de nordiske var ikke mye å skryte av. Her er litt mer detaljert informasjon: Kanal utvalg - strålende. Spesielt asiatiske kanaler (som jeg bryr meg om) og ikke-engelske landskanaler. Tror ikke mange andre leverandører gir det siste og et så stort utvalg. Problemet er at de nordiske kanalene hakker veldig mye. Kvalitet og stabilitet på engelske kanaler- Ikke noe foruroligende, med unntak av en og annen kanal som stopper av og til. Kvaliteten er flott, og feks Sky Sports-kanalene er Full HD. De har nok backup streams for Sports for å unngå problemer på kampdag. Fleksibilitet - Veldig bra. De var veldig raske til å legge til / endre Skysports-strømmene. Jeg kunne sammenligne med en annen leverandør jeg hadde abonnement med. Support- helt strålende. Jeg sendte inn en klage de første dagene. Dette ble løst veldig