Skip to main content

Anmeldelse av WSS Premium IPTV

WSS (World Sports Stream) IPTV

WSS er en IPTV leverandør som har norske kanaler. Jeg testet denne pakken på Kodi på min android boks. De engelske kanalene var bra, men de nordiske var ikke mye å skryte av.

Her er litt mer detaljert informasjon:

Kanal utvalg - strålende. Spesielt asiatiske kanaler (som jeg bryr meg om) og ikke-engelske landskanaler. Tror ikke mange andre leverandører gir det siste og et så stort utvalg. Problemet er at de nordiske kanalene hakker veldig mye.

Kvalitet og stabilitet på engelske kanaler- Ikke noe foruroligende, med unntak av en og annen kanal som stopper av og til. Kvaliteten er flott, og feks Sky Sports-kanalene er Full HD. De har nok backup streams for Sports for å unngå problemer på kampdag.

Fleksibilitet - Veldig bra. De var veldig raske til å legge til / endre Skysports-strømmene. Jeg kunne sammenligne med en annen leverandør jeg hadde abonnement med.

Support- helt strålende. Jeg sendte inn en klage de første dagene. Dette ble løst veldig raskt, kanalene ble bedre. Men det som var slående var hvor raskt de reagerte på mine forespørsler om å legge til nye kanaler. Etter min erfaring ville de fleste andre enten stanse eller si "vi aksepterer ikke nye kanalforespørsler".

VOD - Ganske bra
TV Catchup - begrenset
EPG - testet ikke
Apper - Jeg bruker den på Kodi så derfor har jeg ingen kommentar om kvaliteten på appene
Prissetting - fungerer bra for meg, ca 100 kr per måned hvis man tar en 3 måneders abonnement. 

De tilbyr også en 48-timers test i motsetning til de vanlige 24 timene.


Kanalkategorisering og navngiving - Kan være bedre spesielt for amerikanske / CA-kanaler. De har allerede ryddet opp ganske mye i det siste.

Konklusjon: Bra hvis man ikke trenger nordiske kanaler. Men det finnes bedre, og de skal vi komme til senere.

IPTV Guru Norge

Hjelp å dele slik at siden kommer i gang!

Comments

Popular posts from this blog

Velkommen til IPTV guru!

På denne siden kommer jeg til å publisere anmeldelser av IPTV pakker som er tilgjengelige i Norge. Å velge den beste IPTV-leverandøren kan være en skremmende oppgave. Begrenset uavhengig informasjon er tilgjengelig, og mange leverandørers tilbud er ikke enkle å verifisere. Jeg bestemte meg derfor for å gjøre den tunge løftingen for deg og kommer til å samle informasjon og sammenligninger av de største aktørene i IPTV-abonnementsmarkedet her. Jeg ville legge til min egen ærlige gjennomgang av tjenester jeg har prøvd for å hjelpe de som leter etter en iptv-leverandør. Jeg kuttet kabelen august 2016, og har prøvd over 10 leverandører. Forhåpentligvis vil jeg fortsette å oppdatere denne listen mens jeg fortsetter å lære. Jeg eier en android boks og en HTPC Windows 10 PC, begge kjører den nyeste versjonen av kodi med en 100 MB-tilkobling. Overveiende er fokuset mitt på norske og nordiske kanaler. Men jeg bruker også amerikanske og engelske kanaler. Hovedområdene er sport (NBA, NFL

Anmeldelse av Berserker IPTV

Anmeldelse av Berserker IPTV Det beste tilbudet av norske kanaler. Berserker har norske og andre nordiske kanaler. De har også UK, USA og andre europeiske kanaler. Forskjellen mellom Berserker og andre leverandører er at Berserkers norske kanaler er veldig bra. Mange leverandører har gode UK og USA kanaler, men det er få som har både gode norske og utenlandske kanaler. Support hos Berserker er bra. De hjalp meg med å sette opp StbEmu på min android boks. StbEmu er en app som brukes for IPTV. De svarer raskt på epost. Og de svarer på norsk! Berserker har flere pakker, så si fra til dem hvis du har spesielle interesser. Kanal utvalg - meget bra. De har utallige kanaler fra nesten alle land du kan tenke deg. Kvalitet og stabilitet på kanaler - Kvaliteten er topp og mange kanaler er i Full HD. De har nok backup streams for Sports for å unngå problemer i helgene. VOD - bra, spesielt på den dyreste pakka deres Du kan finne mer informasjon på https://www.berserkeriptv.com TV Catchup - ja, a

FetereTV anmeldelse

FetereTV - IPTV anmeldelse Fetere TV må være det billigste på markedet for norsk IPTV. Kun 149 kroner for 1 måned og 399 kroner for 3 måneder! Kan dette være bra? Det lurte jeg på, og bestemte meg for å teste. Jeg skrev en epost til feteretv@protonmail.com og fikk svar etter noen timer. Jeg kunne få en gratis test på min smart tv. Jeg installerte smart stb app og etter noen minutter var jeg i gang med test. Det er mange aktører som selger iptv til norske kunder nå. Og etter å ha prøvd mange synes jeg det er mye likt. Og det er i og for seg bra, fordi sendingene er stort sett stabile og fine med alle viktige kanaler. Så da sitter man igjen med pris som kanskje den viktigste forskjellen på leverandørene. FetereTV er det billigste jeg har sett med norskspråklig kundeservice. IPTV for Norge har gått inn i en ny tidsalder. FetereTV er helt i front her og det blir spennende å følge dem fremover. Du finner mer info på https://feteretv.com Skjermbilde fra FetereTV